SEA Scan

Voor als u wil adverteren

Uncategorized

Zoekmachine adverteren SEA

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google is één van de krachtigste manieren van adverteren op internet. Bij zoekmachine adverteren koop je advertentieruimte boven en onder de zoekresultaten in Google. Dit gebeurt door in een veiling te bieden op zoektermen waarbij wordt afgerekend per klik.

Het doel van zoekmachine adverteren is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die op zoek zijn naar de producten en diensten die je aanbiedt. Doordat je zeer gericht adverteert genereer je meer kliks en dus meer bezoekers voor je website.

De voordelen van adverteren via Google zijn enorm. Alles is te meten, dus alles is te verbeteren. Zo kun je precies zien waar je bezoekers vandaan komen, hoe vaak er op de advertentie wordt geklikt en op welke pagina de bezoekers de website verlaten. Je betaalt alleen per klik en je kunt een dagbudget instellen, zodat je nooit meer betaalt dan je wilt. De kosten per klik zijn afhankelijk van een aantal factoren, maar liggen vaak tussen de € 0,01 en € 4,00.

AdWords: altijd winstgevend

Bij Best4u Internet Marketing gaan we altijd voor het maximale rendement. Google Analytics biedt inzicht in de bezoekers die komen via advertisingkanalen. Op deze manier is een advertisingbezoek zeer nauwkeurig te analyseren. Deze gegevens nemen we als basis om je campagne steeds verder te optimaliseren. Jouw AdWords campagne zal steeds meer conversies opleveren, tegen lagere kosten!

Werkwijze

Vrijblijvend adviesgesprek

Elk internet marketing traject start met een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met één van onze internet marketing adviseurs. Dit gesprek kan op locatie maar ook telefonisch plaatsvinden. In dit gesprek geven onze adviseurs een advies over SEA, maar ook over eventuele andere diensten voor internet marketing. Zo halen we het maximale rendement uit je website.

In dit adviesgesprek zullen wij ook resultaten laten zien die wij gegenereerd hebben voor soortgelijke organisaties. Na het toelichten van onze werkwijze en het bespreken van de mogelijkheden maken we een voorstel op maat voor jouw bedrijf.

Intakegesprek

Na het adviesgesprek volgt een intakegesprek met één van onze SEA specialisten. Tijdens je campagne heb je altijd één vaste projectleider. In het intakegesprek met de online marketing projectleider wordt alle belangrijke informatie omtrent jouw bedrijf en campagne besproken en nemen we de doelstellingen samen door. Vervolgens gaat ons team van online marketing specialisten met die doelen aan de slag.

Uitgebreide zoekwoordenanalyse

Na het intakegesprek bekijken wij je bestaande AdWords campagne of voeren wij een nieuwe uitgebreide zoekwoordenanalyse uit. Deze resultaten nemen wij samen met je door. Na de goedkeuring starten wij met het optimaliseren van je campagne of zetten wij een hele nieuwe campagne op.

Ontwerpen

Nadat de zoekwoordenanalyse is goedgekeurd – we weten nu op welke zoekwoorden we ons gaan richten en wat het budget is – gaan onze SEA specialisten aan de slag met het ontwerpen van de professionele SEA campagnes.

Finetunen

Nadat de campagnes zijn opgesteld lopen wij samen met jou de campagnes na. We zorgen ervoor dat alle details perfect op elkaar zijn afgestemd.

Best4u Internet Marketing B.V.
Stationsplein 37a
7201 MH Zutphen
Nederland

Tagged:

Related Posts