SEA Scan

Voor als u wil adverteren

Uncategorized

De populairste zakelijke cursussen van dit moment

Tegenwoordig lijken er te veel verschillende soorten cursussen en trainingen te zijn, en je weet nauwelijks welke je moet kiezen. Desondanks zijn er nog steeds veel onderwerpen die het afgelopen jaar erg populair zijn. Denk aan cursussen op het gebied van communicatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en timemanagement. Op zoek naar inspiratie voor de volgende training of cursus? Ik heb er 3 voor je op een rijtje gezet!

Een cursus Conflictbeheersing 

Conflicten zijn nooit leuk, maar ondanks uw goede bedoelingen kunt u in een conflict terechtkomen. In dat geval is het goed om te weten hoe u het beste met de situatie om kunt gaan. In de cursus conflictmanagement heb je een diepgaand inzicht in hoe conflicten ontstaan ​​en waarom conflicten escaleren, leer je over jezelf na te denken, hoe je de situatie positief kunt veranderen en leer je omgaan met weerstand en emoties.

Een cursus gespreksvaardigheden 

Gesprekstechnieken wordt gebruikt om zo effectief mogelijk te communiceren met dialoogpartners. In de cursus dialoogvaardigheden leer je bewust je eigen strategieën en dialoogvaardigheden te bepalen om je doelen te bereiken. Op deze manier wordt uw gesprek leuker, effectiever en efficiënter. Bij verschillende opleidingsinstituten kun je deelnemen aan cursussen gespreksvaardigheid. 

Het is verstandig om een ​​cursus te kiezen met een hoge evaluatie, zoals de cursus gesprekstechnieken van Learnit.

Een cursus onderhandelen

De laatste populaire cursus die ik aan u introduceer, is de cursus onderhandelen. Als u bijvoorbeeld in het bedrijfsleven werkt, is deze cursus ideaal. Tijdens het onderhandelingsproces leert u hoe u uw doelen kunt bereiken. Dit is tenslotte waar het bij de onderhandeling om draait. Bij het onderhandelen (uiteraard om een ​​langdurige samenwerkingsrelatie met de klant tot stand te brengen) is het een ideale keuze als er na de onderhandeling een win-win situatie ontstaat. Dit is precies wat u leert tijdens het onderhandelingsproces.

Bron: https://www.learnit.nl 

Tagged:

Related Posts